80% от еректилните дисфункции са свързани с нарушено кръвоснабдяване и

...
80% от еректилните дисфункции са свързани с нарушено кръвоснабдяване и
Коментари Харесай

Увереност и самочувствие за мъжа в интимния живот

80% от еректилните дисфункции са свързани с нарушено кръвоснабдяване и слаб кръвоток в половата област. апаратната импулсна терапия е високотехнологично решение на тези проблеми без инвазия и без потребление на стимулиращи средства. Импулсите се насочват в група зони на таза и половия член и се подават външно. Организмът реагира с напредък на нови кръвоносни съдове, увеличение на притока на кръв и ревитализиране на тъканта. Сексуалната функционалност на мъжа се възвръща по натурален път.

е и самобитна предварителна защита против намаляване на съдовата мрежа в половия член. С помощта й мъжете над 40 без нарушавания в потентността могат да отсрочат първите съществени " засечки ", присъщи за възрастта, и да се радват на полово дългоденствие. Новообразуваните кръвоносни съдове интензивно укрепват мрежата и подкрепят кръвонапълването, в което се състои и механизмът на ерекцията.

Безопасно и без странични резултати по време на или след лекуването. Веднага след бързата процедура мъжът се връща към нормалното си всекидневие. В рамките на курса на лекуване от приблизително 6 процедури пациентите оповестяват за осезаемо усъвършенстване на половите благоприятни условия и висока степен на задоволеност.

- иновация и подготвеност в половата медицина, всички линии на терапия. Прегледът включва: консултация с уролог, показател на еректилна дисфункция (ЕД), доплерово проучване, активиращ тест.

Още в Лейзър Мед: с 2 централни местоположения в гр. София.

Резултат в същия ден - до 17:00 часа.

Ценоразпис:

RT-PCR тест - 90 лева,

бърз антигенен тест - 26 лева,

тест за антитела за SARS-CoV-2

първокласен разбор - 28 лева

За спомагателни въпроси и записване на час за обзор:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01



* наличие на Лейзър Мед
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР