80% от българите са на мнение, че приватизацията и концесиите

...
80% от българите са на мнение, че приватизацията и концесиите
Коментари Харесай

Нинова: Управляващите искат да смачкат и заглушат опозицията. Вече ходя с частна охрана

80% от българите са на мнение, че приватизацията и концесиите са ограбили страната. Ние желаеме всички тези покупко-продажби по време на прехода да се сложат на масата и да бъдат разследвани. Тук нямаме никакви несъгласия. През последните две-три седмици концепцията за проверка на приватизацията е сведена единствено до следствие на приватизацията на "Техноимпекс ". От ГЕРБ не стопират да приказват единствено за нея и за нищо друго. Това се прави за да се омаскари опозицията. Те желаят да ни смачкат и заглушат. Първата стъпка в тази посока беше концепцията: дайте да им дадем постове, с цел да мълчат. Втората беше да ни разбият от вътрешната страна. И в този момент това е третата стъпка, с която желаят да смачкат опозицията.

Това сподели в утринния блок на Нова телевизия водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила. "Няма безусловно нищо правилно в изказванията на ГЕРБ. Не може Антон Тодоров и Тома Биков да са съдници. Те не могат да раздават присъди. По случая "Техноимпекс " са се произнесли способените органи. Това са Върховна касационна прокуратура, Софийска градска прокуратура, още един път Върховна касационна прокуратура, които ясно заявят, че няма никакви нарушавания и са спазени всички нужни законови процедури, като няма данни за закононарушения. Главният прокурор Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си... към профила споделя същото в кореспонденция от 10 юли тази година. Край. Случаят е завършен. Тоест не е. Ако някой има още искания, да заповяда в Софийски градски съд и да ме съди. Аз заявявам, че няма да се базира на отминалост, само че това би трябвало да създадат всички политици в България и да се види техния път. Всички. Трябва да извадим всичко на масата ", каятегорична беше тя.

"Нямам терзания от нищо. Аз не се позовавам на всякакви дописки в интернет. Аз приказвам с документи и обстоятелства. Ние сме единствената партия, която е дала оценка на приватизацията. ГЕРБ в този момент се сетиха за тази тематика, с цел да заглушат опозицията. Защо не отвориха тези въпроси, когато взеха властта през 2009? Ние ясно сме декларирали, че приватизацията е отговорна за ограбването на страната. Нека ме нападат, само че това не става от трибуната на Народното събрание, а в съда и в прокуратурата. ГЕРБ не желаят проверка на цялата приватизация. Тяхното е една реплика. Те се пробват да замажат очите на хората, че ще има отмъщение. Не желая да влизам в пояснителен режим. В цялата страна има митинги. Хората са недоволни. Управляващите желаят да извърнат публичното мнение в друга посока. Те трансферират топката към това какво е правила Корнелия Нинова преди 20 години. В момента паралелната страна краде по 10 милиарда на година. За индксацията на пенсиите са нужни едни 80 млн. лв.. Това се пробват да прикрият ръководещите сега, само че няма да им се получи. Нека си приказват за мен, само че обществото също ще сннае какви ги правят ГЕРБ сега ", закани се Нинова.

"Винаги съм имала разбирането, че налозите на хората не би трябвало да отиват за защита на политиците. След последните няколко случая с мен, фамилията ми взе ограничения и към този момент заедно съм с частана защита, която аз си заплащам. И в този момент ме чака извън. Твърда съм в решението си, че няма да употребявам държавна защита. Наела съм си частна и си я заплащам сама ", приключи водачът на социалистите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР