80-годишна жена беше защипана и влачена от трамвай в София.

...
80-годишна жена беше защипана и влачена от трамвай в София.
Коментари Харесай

След като беше влачена от трамвай в София: Разминават се показанията на жената и на ватмана

80-годишна жена беше защипана и влачена от трамвай в София. В резултат на случая Жулиета Иванова е със счупено рамо. Сцената се разиграва в последния ден от остарялата година, малко преди обяд на спирката на „ Лъвов мост “ в трамвай №12.

Пострадалата не си спомня какъв брой метра я е влачил трамвая. Жулиета описа, че откакто ватмана е спрял е отишъл при нея и не и е оказал помощ.

„ Появиха се двама мъже, които като чувал с картофи ме качиха вътре в трамвая, и той продължи пътя си. Бях блокирала изцяло, не се сетих да взема имена на нито един очевидец “, добави тя

Жулиета Иванова си е извадила здравно и е подала тъжба в полицията с молба да ѝ дават записите от камерите в трамвая от други камери в региона.

Иво Василев от общинското дружество „ Столичен електротранспрот “ сервира извинения от името на сдружението на потърпевшата жена. Той описа, че писмените показания на ватмана се разграничават от тези на дамата. Шофьорът твърди, че я е попитал има ли потребност от лекарска помощ и е предложил да повика Спешна помощ.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР