80-90% от жените в днешно време страдат от мъчителна болежка,

...
80-90% от жените в днешно време страдат от мъчителна болежка,
Коментари Харесай

Носенето на прашки и продължителният секс водят до коварна болест при жените между 18 и 40 г.

80-90% от дамите в днешно време страдат от мъчителна болка, за която малко на брой се осмеляват да признаят. Става въпрос за цистит. Циститът е инфектиране на лигавицата на пикочния мехур - уринарна зараза. „ Жертвите “ на цистита са основно дами и девойки на възраст сред 18 и 40 години. Предпоставките са следните: уретрата е доста къса и необятна, елементарно се заразява с бактерии, влагалището е доста близо, аналното отвърстие също.

Оказа се обаче, че прашките, мокрите бански и половият акт също могат да причинят цистит при дамите. Сред дразнителите по време на рецесия с цистит са кафето, черен чай, алкохол, лютата храна, богата на подправки, екзотичните кухни. Мокрият бански и изкуствените материи – дантеленото долни дрехи, прашките и тесните панталони могат да причинят зараза. Продължителният сексуален контакт също е изискване за поява на цистит. Лошата хигиена, диабетът и дребното пиянство на вода могат да са причинители.

При мъжете циститите се срещат след 55 годишна възраст. Свързани са с хипертрофия на простатната жлеза и подложен катетър.

Симптоми – позиви за уриниране без да има урина, разтрисане, остро неразположение, парене. Бързото търсене на здравна помощ е най-правилното решение.

Естествена отбрана съставлява влагалищната флора, млечнокиселите бактерии, епителните кафези на пикочния мехур, секрецията на имуноглобулина, написа jenata.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР