8 свободни депутатски места от София-област ще се разпределят за

...
8 свободни депутатски места от София-област ще се разпределят за
Коментари Харесай

Листите за 26 МИР София област: Кои са кандидатите за депутати във вашия район на Избори 2022

8 свободни депутатски места от София-област ще се разпределят за партиите, които съумеят да прескочат бариерата за 48 Народно заседание през 2022 година

" Продължаваме промяната " издигат своя народен представител и природозащитник Александър Дунчев, който не се колебаеше да подлага на критика съдружните сътрудници в ръководството поради опити за кадруване в горските стопанства или за пробутване на лобистки ремонти в законите за екооценките на огромни строителни обекти.

Бившият министър на вътрешните работи от кабинета " Борисов 3 " Младен Маринов също ще се кандидатира още веднъж като лидер на листата на ГЕРБ от София-област.

Антоанета Цонева от Демократична България, Иван Ченчев от Българска социалистическа партия, Андрей Михайлов от Има Такъв Народ и Цветан Енчев от Движение за права и свободи към този момент имат опит като депутати в досегашния парламент - забавното е, че опит има и лидерът на листата на Стефан Янев - Гален Монев - единствено че в групата на " Атака ". Монев се отдели от партията на Волен Сидеров през 2014 година, а в този момент се връща в политиката с нова " ракета-носител ".

В инфографиката можете да видите имената на всички участници в изборите от главните политически сили, които ще се борят за посланичество в 48 Народно заседание от София-област:
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР