8 слънчев ден – Ден на Благодатта, на Вси Светии,

...
8 слънчев ден – Ден на Благодатта, на Вси Светии,
Коментари Харесай

Слънчев календар – събота – 22.01.2022

8 безоблачен ден – Ден на Благодатта, на Вси Светии, обвързван с преображението. Планета Уран и частично Слънцето.

Тотем на деня – Мангуста, знак на риска и свободата.

Ден на уважение и поклонение пред светците. Ден на просветлението, раждане на Огъня и Светлината. В този ден можем да получим Божията берекет. Един от тези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете подготвени за непредвидени неща. Може ненадейно да ви се разкрие някаква информация. Благоприятно време за преход към ново духовно качество. Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Ден на чудесата и подмладяването.

Този безоблачен ден носи шанс на тези, които се усещат свободни и спокойни. Днес ще им върви на тези, които са подготвени да рискуват. Денят предизвиква всички нововъведения и инициативи, изключително с детайл на авантюризъм. Проблемите стартират да намират своето ненадейно решение. Не планирайте нищо съответно. Живейте свободно и без значение, не по график. Благоприятно за правене на равносметка на живота, за търсене на по-висш смисъл на битие.

Бъдете гостоприемни, посрещайте другари, помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. Денят благоприятства другарските връзки, предлага нови запознанства и точно в него може да срещнете любовта от пръв взор. В този ден се предлага безусловно честност на всички мъже към своите дами.

Ден за ликвидиране и избавление от всичко остаряло и излишно, което попречва напредъка и напредъка ни. Полезни са водните процедури.

Диета - Храната би трябвало да бъде разнообразна. Може да ядете каквото желаете. Ако не ви се яде, не се насилвайте. Добре е да пробвате нещо ново. Препоръчват се тонизиращи артикули. Полезно е да се изпие чаша мощно кафе или 50 г коняк за повишение на тонуса и усъвършенстване на умствената активност. Да се ядат лимони, портокали, киви, ананас, праскови и други богати на витамини артикули.

Здраве – Ден за подмладяване и филтриране на тялото. Необходимо е да отмиете всичко по себе си, ликвидиране на аурата посредством четене на мантри и молебствия. Денят е обвързван с хипофизата. Да се заобикаля прочувствения стрес. В този ден се появяват кармични болести поради осъществени грехове, изключително поради дезертьорство (например, в случай че човек се отклони от дадена дума, заричане, фамилията или някой човек.)

Облекло - Препоръчва се носенето на пъстри облекла. Избягвайте сивите тонове, а най-много червено-кафяво.

Знамения единствено за този ден – Да видите зорницата, падащи звезди, светещи лампички – предвещават нови запознанства или положителни непредвидени събития.

Добри знаци са светкавици, мълнии, искри, свързани с електричество. Ако мълния светне и гръм се появи сега, когато се произнасят някакви думи (или незабавно след казването им), това е знак потвърждаващ правилността на казаното.

Ако се препънете или паднете – знак, че в живота пропускате положителни благоприятни условия, някой значим миг или шанса си. Затова внимавайте. Лошо е да се изцапате.

Счупен нокът значи ненадейно заболяване или намаляване на енергийната ви отбрана.

Ако мазилка падне от къщата, тапет се разлепи, паркетът се повреди това са неподходящи знаци и демонстрират съсипия на дома, беднотия, загуба на имущество.

Сънища – Те са оракулски, в случай че са ярки и покрай утрото. Всичко обвързвано с ключалки, ключове, коридори и лимитирано пространство – отнемане от независимост, затвор, болница. Ако сънувате животни – неистини, злословия, клюки.

Числа на деня – 8, 9, 64, 75
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР