8 признака, че тялото ви се нуждае от помощ Нашето

...
8 признака, че тялото ви се нуждае от помощ Нашето
Коментари Харесай

8 признака, че тялото ви се нуждае от помощ – но вие ги игнорирате

8 признака, че тялото ви се нуждае от помощ

Нашето тяло отразява положението на нашето здраве. Затова би трябвало да следим неговите сигнали, които демонстрират, че тялото се нуждае от помощ. Много признаци са неразбираеми или спорни и това поражда прочут песимизъм.

Но нашата задача е да изхвърлим скептицизма и да бъдем по-внимателни към знаците, които нашето тяло изпраща.

Ето за какво следните 8 признака не могат да бъдат пренебрегнати! Те може да демонстрират, че тялото ви се нуждае от помощ.

1.Спазми в краката
В един миг всеки от нас се буди поради остра болежка в краката. Това е разбиране. Една от главните аргументи за крампите в краката е неприятното кръвоснабдяване. Това е по този начин, тъй като артериите в краката са станали прекомерно тесни. Друга причина е прищипването на нервите в гръбнака. Това се случва, когато хората прекарват доста време на крайник.

2.Постоянно възприятие на апетит
Една от главните аргументи за предпочитание за храна е, че ви липсват нужни хранителни субстанции. Един образец е дефицитът на омега-3. Той провокира предпочитание за консумация на сирене. Ако имате ниска глюкоза, може да жадувате за сладкиши.

Най-лесният метод да се отървете от това предпочитание е да преразгледате диетата си. Опитайте се да не купувате полуфабрикати.

3.Суха кожа
Сухата кожа е изключително досадна през зимата. Но в случай че имате суха кожа от самото начало, това е знак, че нещо не е наред. Една от аргументите е горещия душ или вана. Също по този начин, сапуните и перилните препарати могат да причинят суха кожа.

Във всеки случай би трябвало да включите в диетата храни, съдържащи полиненаситени мазнини.

4.Хронично главоболие
В множеството случаи, главоболието може да се излекува просто като се пие задоволително вода. Но хроничното главоболие може да значи по-дълбок проблем. Хроничното главоболие може да бъде породено от прочувствен стрес. Емоционалният стрес може да бъде породен от меланхолия и тревога.

Също по този начин си коства да ревизирате положението на кръвоносните съдове.

5.Цъфтящи краища
Това се отнася повече за дамите, в сравнение с за мъжете. Една от главните аргументи за това е злоупотребата със сешоара и къдренето на косата. Честото миене на главата изсушава и краищата на косата.

Освен това, дамите, които обичат да боядисват косата си, имат по-изтощена коса. По отношение на храненето, вашата диета се нуждае от здравословни мазнини. Консумацията на растителни масла и риба ще помогне за попречване на сухотата.

6.Крехки нокти
Жените би трябвало да помнят, че лакът за нокти вреди на ноктите. Химикалите вършат ноктите нежни и тънки. Храната също е доста значима. Като добавите нужните витамини и минерали, можете да предотвратите чупливите нокти.

7.Лош мирис
Хората се мръщят и отстъпват обратно, когато дишате или говорите? Сухата уста може да аргументи неприятен мирис, както и недобрата хигиена на зъбите и венците.

8.Повишено газообразуване
Една от аргументите за поява на отичане е прекомерното количество храна едновременно или прекомерно бързото й изяждане. Ако вашата диета се състои от храни, богати на мазнини, те също могат да причинят отичане на корема, защото мазнините се усвояват по-бавно от въглехидратите и протеините.

При ниска киселинност, храната се усвоява зле в стомаха и страдате от рефлукс или газове.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР