8% отговор, че земята е плоска не е малко. На

...
8% отговор, че земята е плоска не е малко. На
Коментари Харесай

Първан Симеонов за отговорите за плоската Земя: Причината са гетата

8% отговор, че земята е плоска не е малко. На какво се дължи обаче – има изключени от обществото хора, има гетоизирани общности, има потресаваща беднотия тук-там в България, която поражда откровена тъпота. Това разгласи в предаването „ Тази заран ” Първан Симеонов.

„ Гледайки отговорите на този въпрос, би трябвало да мислим за гетата и бедните в България, а не за това дали българите са тъпи. Не, българите не са тъпи ”, сподели още социологът.

Той посочи, че има страни от Западна Европа, в които делът на показалите, че Земята е плоска е по-голям. Подобен отговор постоянно се дължи и на съмнение в формалната информация и институциите.

По думите на Симеонов точно на такова съмнение се дължи и гласуването за брекзит във Англия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Варна (преди 32 секунди) Рейтинг: 51469 | Одобрение: 27594 а ясно, значи ромите са отговорни, че българите считат, че земята е плоска. добре  ОСТАВКА НА ПОРТНИХ И ЦЕЛИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ! Напиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР