8 ноември 2022 г. е датата, която затваря коридора на

...
8 ноември 2022 г. е датата, която затваря коридора на
Коментари Харесай

Лунно затъмнение в Телец на 8 ноември: Какви изненади е подготвило за зодиакалните знаци?

8 ноември 2022 година е датата, която затваря коридора на затъмненията през 2022 година През този интервал хората ги чакат световни събития и огромни трансформации, като не всички от тях ще бъдат позитивни.

На 8 ноември 2022 година ще има цялостно лунно затъмнение и пълнолуние, което ще настъпи в 00:51 часа на 9 ноември.

Това пълнолуние, за разлика от, ще носи позитивна сила, която ще ви помогне да се реализирате и да подобрите финансовото си състояние.

Когато Луната  се окаже в сянката на нашата планета, това събитие нормално се назовава лунно затъмнение. Ако спътникът на Земята отчасти навлезе в сянката на нашата планета, явлението се назовава отчасти затъмнение, а в случай че е цялостно, то е цялостно лунно затъмнение.

Лунните затъмнения оказват по-силно влияние върху подсъзнанието, душевното положение и страстите. Умът става изключително уязвим към отрицателното, споровете се усилват и се демонстрират вътрешни кармични проблеми.

През този интервал могат да се проявят съществени болести, финансови разногласия, разпри и грабежи. В тези дни не трябва да се премествате на ново място или да вършиме огромни покупки , само че те са доста потребни за духовни практики (йога, медитация, молитви).

 
Какви изненади е подготвило лунното затъмнението за зодиакалните знаци?  
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР