8 минути. Толкова време не стигна на Лудогорец, за да

...
8 минути. Толкова време не стигна на Лудогорец, за да
Коментари Харесай

8 минути до перфектната седмица

8 минути. Толкова време не стигна на Лудогорец, с цел да оформи своята съвършена седмица. Трите точки против Брага щяха да бъдат решителни освен за класирането в Лига Европа, а и за идния мач против ЦСКА-София в неделя.

Ако Лудогорец бе победил Брага, изрично щеше да прегази и "червените " - чиста логика на психиката. Лудогорец изпусна извоюван мач и това няма по какъв начин да не повлияе на срещата в неделя. Разградчани не престават да са любимци, само че задачата на Димитър Димитров-Херо по възобновяване на тима става малко по-трудна.

Снощи Лудогорец изигра най-хубавото си полувреме в групова фаза на европейски клубен шампионат. По подигравка на ориста тъкмо в това полувреме не съумя да означи. Често футболът ни демонстрира, че не постоянно е разумна игра и не постоянно този, който заслужава, печели мачовете си.

Така се случи и нощес. Лудогорец заслужаваше трите точки, само че при по този начин стеклите се условия задачата остава нерешена. Българският шампионат продължава да а водач в групата и е в най-изгодна изходна позиция, само че идните мачове са задоволително подли. Хубавата вест - Лудогорец зависи единствено и само от себе си.

Димитър Димитров още веднъж сподели, че футболът му е явен и може да изрови и последните скрити заложби на наличните си играчи. Четвърти мач в групите – четвърта тактическа сграда. Постройка, която изненада Брага през първата част и даде нужното преимущество на Лудогорец.

Една от дребното недостатъци на тима – ръстовият минус, прецака нещата и голът на португалците беше реалност. Едно е несъмнено - височината ще е един от определящите фактори за зимна и лятна селекция на тима.

При всички положения Лудогорец е в позицията на очевиден любимец – както в групата на Лига Европа, по този начин и в българското състезание. Отделните мачове са единствено част от цялата картина, която демонстрира, че Лудогорец към момента продължава да е доминатор и вероятно в неделя ще го потвърди още веднъж.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР