8 милиона и 600 хиляди лева обезщетения вече са изплатени

...
8 милиона и 600 хиляди лева обезщетения вече са изплатени
Коментари Харесай

Сачева с подробности за обезщетенията за затворените бизнеси

8 милиона и 600 хиляди лв. компенсации към този момент са изплатени за съвсем 36 000 работещи в затворените сектори. Всички старания на Агенцията по заетостта са ориентирани към изплащането на дължимите суми по ограниченията за подкрепяне на бизнеса и запазването на работната ръка за месеците ноември и декември до края на този месец. Това съобщи министърът на труда и обществената политика Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е при визитата си в Добрич през днешния ден.

Вече би трябвало съвсем всички кандидатствали за обезщетение да са получили своите пари за месеците ноември и декември, съобщи Сачева.

Забавянето на заплащанията министър Сачева оправда с изчакването на документи и известия от Европейската комисия, с празничните дни и огромен брой сбъркани документи.

Министър Сачева добави, че на Министерски съвет тази сряда ще бъде признат Националният проект за поощряване на заетостта, в който плануваните средства са 83 милиона лв., които са с 14% повече, като нарастването е за първи път през последните 10 години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР