8-инчови гуми и двойна спирачка поддържат стабилност на пътяKugoo S1

...
8-инчови гуми и двойна спирачка поддържат стабилност на пътяKugoo S1
Коментари Харесай

Kugoo S1 – сгъваем, безопасен и издръжлив е-скутер

8-инчови гуми и двойна спирачка поддържат непоклатимост на пътя

Kugoo S1 има редица преимущества за градско каране – той е лек, устойчив, сгъваем и безвреден

Електрическият скутер Kugoo S1 е добре прочут на почитателите на новия екологичен превоз за напредване в града и разходки на колела в парка. Сега този известен модел се предлага на много преференциална цена в онлайн магазина Geekbuying.

Сгъваем, безвреден и устойчив, Kugoo S1 е разполагаем за поръчки на цена от $265,99 с ваучър за отстъпка GKB8TH11 в интервала до 28 юни, с безвъзмездна доставка от европейски склад и платени мита, акцентира търговецът. Несъмнено това е всеобщо наличен като цена е-скутер с впечатляващи характерности.

Kugoo S1 се отличава с банален дизайн и чудесни характерности за цената си

На първо място, моделът се отличава с мощен безчетков мотор 350W и предлага три скоростни режима – надлежно 15 км/ч, 25 км/ч и 30 км/ч, които се управляват с един ключ, според от изискванията на пътя, тъй че да се чувствате най-комфортно и несъмнено.

Освен това Kugoo S1 е оборудван с твърди 8,0-инчови гуми със отбрана против хлъзгане. Със мощно сцепление, устойчиви на изхабяване и безвредни, те вършат скутера подобаващ за каране по разнообразни типове пътища.

Kugoo S1 се сгъва безусловно за секунди в стилен тип, комфортен за преместване

С едно зареждане на батерията електрическият скутер може да измине оптимално разстояние от 30 км. Батерията е литиева с потенциал 6000 mAh, а за дългия пробег способства системата за интелигентно ръководство на силата.

Сигурността на Kugoo S1 е обезпечена както от постоянните гуми, по този начин и от лесната за ръководство двойна спирачна система. Скутерът има спирачен път 4 метра, на задния калник се намира предупредителна стоп светлина, а начело возилото разполага с ослепителен фар за нощно каране.

Предният панел на Kugoo S1 демонстрира най-важните параметри на карането

С този скутер возенето е удобно, с помощта на механизмите за намаляване на ударите начело и откъм гърба. В допълнение, височината на седалката може да се настройва на три степени – 930 мм, 1070 мм и 1160 мм, тъй че да е комфортна за разнообразни ездачи. Електрическото возило може да поеме хора с тегло до 120 кг.

Отпред на Kugoo S1 е ситуиран LCD екран, който демонстрира отчетливо значими параметри на скутера като скорост, изминато разстояние, заряд на батерията и време на пътуването.

С тегло от единствено 11 кг, Kugoo S1 е отличен избор и за дамите

Не на последно място, скутерът може да се сгъва елементарно, безусловно за секунди, с цел да придобие стилен тип за комфортно преместване – в рейс, на ръка или в багажника на колата, както и за предпазване в по-малко пространство. Скутерът тежи единствено 11 кг, което го прави удобен и за дамите.

Купи : Kugoo S1 – на цена от $265,99 с ваучър за отстъпка GKB8TH11, годен до 28 юни, с безвъзмездна доставка от Европа и платени митнически такси
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР