8-годишното дете е било толкова жестоко бито от бабата, че

...
8-годишното дете е било толкова жестоко бито от бабата, че
Коментари Харесай

Американка преби до смърт 8-годишната си внучка

8-годишното дете е било толкоз грубо бито от бабата, че е умряло от пострадванията си, се споделя в изказване на полицията

72-годишна жена от Северна Каролина е упрекната в побойдо гибел над 8-годишната си внучка, съгласно изказване на шерифската работа на окръг Наш, представено от " People ", заяви.

Малко след 16:00 часа чиновниците на реда са известени, че дете е било откарано в незабавното поделение в Nash UNC Healthcare с тежки пострадвания и оповестено за мъртво при идването.

„ Въз основа на следствието е открито, че 8-годишното дете е било толкоз грубо бито от бабата, че е умряло от пострадванията си. Детето беше с тежки пострадвания по цялото тяло и главата “, се споделя в изказването на полицията.

" Патриша Рикс е привлечена по едно обвиняване в ликвидиране първа степен и едно обвиняване в тежко закононарушение - принуждение над дете ", декларират от полицията.

Рикс е легален аставник на шест деца, живеещи в дома ѝ, в това число детето, което умря от пострадванията си, заяви шериф Киот Стоун по време на конференция. Оцелелите деца са прибрани от страната, добави той.

В момента тя е арестувана без гаранция в центъра за задържане на окръг Наш. Не е ясно дали е намерила юрист, който да приказва от нейно име.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР