8-годишно момиче от Пловдив ще свири на емблематичния червен роял

...
8-годишно момиче от Пловдив ще свири на емблематичния червен роял
Коментари Харесай

8-годишно момиченце от Пловдив ще свири на червения роял на Елтън Джон

8-годишно момиче от Пловдив ще свири на емблематичния червен роял на сър Елтън Джон в Лондон. Хрисиана Савова е възпитаничка на учебното заведение за музикално и танцово изкуство и сама си е спечелила премията, предава Нова телевизия.

Прословутият червен роял е тъкмо толкоз прочут, колкото и притежателят му – Сър Елтън Джон. След месец 8-годишната Хрисиана от Пловдив ще е измежду малцината в света, получили шанса да натиснат клавишите му. Избрана е да седне зад него персонално от артистичният шеф на лондонския конкурс, в който взе участие преди дни. „ Ще показва цялото учебно заведение и моите родители. Но аз постоянно знам, че съм готова и това ме успокоява”, изяснява Хрисиана Иван Савова.

Типично по детски, Хриси се вълнува от друго, не толкоз от сцената, която я чака – измежду сбирката от грамоти към момента няма извоюван орден, какъвто ще ѝ бъде връчен в Лондон. Това в действителност е в кръга на шегата, тъй като Хриси в действителност завоюва известна доза награди, само че пък няма медал”, показа майката на Хриси Дарина Савова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР