8-годишно момче в Германия успяло да подкара колата на родителите

...
8-годишно момче в Германия успяло да подкара колата на родителите
Коментари Харесай

8-годишен разви 140 км/ч на магистрала

8-годишно момче в Германия съумяло да подкара колата на родителите си и стигнало до автомагистралата, където покарало с 140 км/ч. Драмата стартирала, откакто родителите на момчето се обадили в полицията, с цел да оповестят, че синът им потеглил със фамилния VW Golf, а малко по-късно невръстният водач бил засечен на автомагистрала А4 в посока Дортмунд – той бил спрял колата в спешната лента, пуснал спешните светлини и даже поставил триъгълника зад автомобила, написа Automedia.bg.

 

Когато служителите на реда пристигнали при момчето то избухнало в сълзи и признал, че почнал да се усеща „ неловко ”, откакто достигнал 140 км/ч на автомагистралата.

„ Просто желаех да покарам малко ”, обяснило момчето на ченгетата.

Майката на 8-годишното момче удостоверила пред полицията, че той към този момент има опит зад кормилото, като е карал картинг, както и коли на територията на парцела им в град Зьост. От полицията потвърдиха, че при този случай няма потърпевши, като няма провали и по колата.
В Германия шофьорска брошура се получава на 18 години, както и у нас.

Инцидентът се оказа вълнуваща вест за жителите на Зьост, които разясниха приключенията на 8-годишния в страницата на града във фейсбук. Повечето мнения са позитивни, като доста негови съграждани му предсказват бъдеще на авто играч.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР