8-годишно момче, което споделя видеа с това как разопакова и

...
8-годишно момче, което споделя видеа с това как разопакова и
Коментари Харесай

8-годишното момче, което спечели $26 милиона от YouTube за една година

8-годишно момче, което споделя видеа с това по какъв начин разопакова и прави ревюта на нови играчки, е най-печелившият влогър в YouTube за 2019 година.

Това е Райън Каджи, който за последните 12 месеца е спечелил 26 милиона $ от клипчетата си в онлайн платформата или с 4 милиона $ повече спрямо миналата година, демонстрират изчисленията на Forbes, представени от CNN Business.

Момчето, което има 22,9 милиона клиенти на своя канал Ryan`s World, е измежду най-големите печеливши от YouTube. Според данните те са " създали " общо 162 милиона $ сред юни 2018 и юни 2019 година.

Райън е прочут от години на потребителите на онлайн платформата, като неговите видеа са свързани с разопаковането на разнообразни играчки и детски артикули и коментирането им.

На трето място в класацията за тази година е друго дете - момиченцето Анастасия Радзинская, която е единствено на 5 години, само че за последните 12 месеца е спечелила 18 милиона $.

Как Райън Каджи стана милионер?

Райън стартира да снима клипчета за своя канал когато е едвам на 3 години. По това неговата майка взема решение да напусне работа като учител по химия и да се посвети изцяло на създаването на YouTube канала.

Две години по-късно неговите родители към този момент посписват контракт със старт-ъпът PocketWatch, който се занимава с медийно наличие, ориентирано към деца. Компанията стартира да популяризира и да продава наличието на Ryan`s World.

През предходната година PocketWatch основават в партньорство с платформата WildWorks приложение, носещо името Tag with Ryan - игра за деца, която може да се употребява, както от Android, по този начин и от iOS устройства.

Към днешна дата Райън има ревюта на повече от 100 играчки. Освен това има видео игра, отдадена на него - Race With Ryan, за PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch и Microsoft Windows. Заедно с това той има серия играчки Ryan`s World, която първо беше пусната в американската верига Walmart, а по-късно стана налична и в Target и Amazon.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР