8-годишно дете получи вътрешни изгаряния, след като е пило плодов

...
8-годишно дете получи вътрешни изгаряния, след като е пило плодов
Коментари Харесай

8-годишно дете получи вътрешни изгаряния след употреба на бутилиран сок

8-годишно дете получи вътрешни изгаряния , откакто е пило плодов бутилиран сок в хотел в курорта „ Златни пясъци ”. Момиченцето е лежало близо две седмици в интензивното поделение на болница „ Света Марина “ във Варна, където е било признато по неотложност на 11 февруари, оповестява „ NOVA “.

„ Сокът беше бутилиран, отворихме го на място и капачката щракна. След това щерка ми си го наля в чаша, постави си сламка и отпи. Секунди по-късно сподели, че гърлото ѝ гори, а от устата ѝ стартира да излиза пяна. Затичахме се към тоалетната и се пробвах да я накарам да жабури с вода, само че тя сподели, че гърдите ѝ изгарят и би трябвало да се обадя на „ Спешна помощ “, тъй като се усеща доста зле “ , описа майката на детето.

Дошлите на място лекари са създали инжекция на момиченцето и то е отведено в болница. Там са последвали проучвания, които са посочили, че има изгаряния по хранопровода и стомаха му.

Бащата на детето описа, че е занесъл бутилката в болничното заведение, само че преди този момент някой от хотела се е опитал да я промие . Все още няма резултати от направените проучвания и не е ясно какво е предизвикало изгарянията на потърпевшото момиченце.

От болничното заведение незабавно е бил подаден сигнал до Пето районно управление-Варна, след което цялото количество сок от хотела е било конфискувано и изпратено за експертиза . От Българската организация по сигурност на храните /БАБХ/ също са се засилили след получения сигнал и са конфискували цялата партида от складовете на индустриалното дружество. Оттам увериха, че няма заплаха за жителите.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР