8-годишно дете е пострадало при катастрофа между лек автомобил и

...
8-годишно дете е пострадало при катастрофа между лек автомобил и
Коментари Харесай

Пиян джигит се заби в кола с 8-годишно дете във Видин, то пострада тежко

8-годишно дете е потърпевшо при злополука сред лек автомобил и рейс на ул. „ Цар Иван Асен ІІ ", в рейса не е имало пасажери. Това оповестиха от ОДМВР - Видин.

Сигналът за случая е подаден на 3 септември към 18.50 часа. Пътнотранспортното произшествие е сред рейс „ Хюндай Каунти ", ръководен от 53-годишен видинчанин и лек автомобил „ Опел ", каран от 33-годишен гражданин на регионалния град.

При излизане от паркинг на ресторант рейсът не е пропуснал приближаващия се от дясната му страна по ул. „ Цар Иван Асен ІІ " автомобил. Колата се блъснала странично в рейса, нанесени били материални вреди по двете транспортни средства.

Пострадало е 8-годишно момче – пасажер в колата, детето е с изместени зъбки. В рейса не е имало пасажери. Мъжът, който го карал, е механик в близкия автосервиз. Той трябвало да придвижи транспортното средство от паркинга до сервиза. При тестване с дрегер, тестът му отчела съществуване на алкохол 1.39 промила.

Последвала информация открила, че същият не има нужната категория „ Д ". 53-годишният е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа. Шофьорът на леката кола също е тестван за съществуване на алкохол, тестът му е негативна. Работата по случая продължава, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР