8-годишна ученичка е била изгонена от християнско училище в градчето

...
8-годишна ученичка е била изгонена от християнско училище в градчето
Коментари Харесай

Изхвърлиха от училище 8-годишна, признала, че е влюбена в своя съученичка

8-годишна ученичка е била изгонена от християнско учебно заведение в градчето Оуасо в щата Оклахома. След решението се е стигнало, откакто Клоуи Шелтън признала пред своя съученичка, че е "влюбена в нея ".

,,Тогава заместник-директорът на образователното заведение ѝ обяснил, че в Библията ясно пишело, тя може да се бракосъчетае единствено с мъж и може да има деца единствено от мъж'', споделя майката на момичето за Fox23.

Заради "инцидента " от учебното ръководствто са събрали всички деца от втори клас сред 7 и 8 години, на които им било разяснено най-подробно, че любовните връзки би трябвало да бъдат единствено сред мъж и жена.

Майката на Шелтън разкри, че щерка ѝ била "съсипана и извънредно смутена " след случката и съвсем постоянно я питала дали "Бог към момента я обича ".

Изхвърлиха детето ми от учебното заведение, разделиха я от учителите, от приятелите ѝ, единствено тъй като споделила нещо, което не знае или не схваща изцяло, споделя още дамата.

По думите ѝ на въпрос на шефа какво мисли по въпроса, когато девойки харесват други девойки Клоуи отвърнала, че е "хубаво, когато девойки си падат по други девойки ".

От учебното управление отхвърлиха коментар по случая и дали изключването на момичето е предизвикано от казаното от нея към нейната другарка.

Приятели и съседи на фамилията се проведоха през уикенда и сложиха окуражаващи плакати и банери пред дома на 8-годишното момиченце, което съгласно майката е помогнало на дъщеричката й лека-полека да се разведри и успокои.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР