8 години затвор получи 50-годишният пастир Таньо К. от Стара

...
8 години затвор получи 50-годишният пастир Таньо К. от Стара
Коментари Харесай

8 г. затвор за пастир, ограбил и опитал да изнасили баба

8 години затвор получи 50-годишният овчар Таньо К. от Стара Загора, който ограби и опита да изнасили стара жена в дома ѝ в чернооченското село Пчеларово.

Присъдата беше постановена от окръжния съд в Кърджали, а делото се гледаше по реда на съкратеното правосъдно разследване, в което от подсъдимия бяха приети всички обстоятелства и условия, изложени в обвинителния акт.

Случаят е от 25 юли тази година. Към 01,30 часа старозагорецът се влезнал в къщата на 71-годишна самотно живееща жена откакто разрушил един от прозорците.

Неканеният посетител почнал да нанася удари по главата и тялото на дамата. Успял да вземе от нея мобилния ѝ телефон и други движимости. След това мъжът се опитал да изнасили дамата и още веднъж почнал да я бие.

Съседи чули крясъци от къщата на нападнатата и потърсили помощ на незабавния телефон 112. На място бил изпратен полицейски автопатрул. Час и половина по-късно нападателят бил арестуван. У него бил открит мобилния телефон на жертвата.

За грабежа пастирът получил 8 години, а за другото осъществено от него закононарушение - опит за обезчестяване - магистратите му дадоха 6 години и 8 месеца. Съдът дефинира едно общо наказване, по-тежкото от двете, а точно: наказване " отнемане от независимост " за период от 8 години.

Присъдата на съда не е дефинитивна и предстои на обжалване пред Апелативен съд в Пловдив.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР