8 години след премиерата на Toyota C-HR concept и 6

...
8 години след премиерата на Toyota C-HR concept и 6
Коментари Харесай

Toyota работи по следващото поколение C-HR

8 години след премиерата на Toyota C-HR concept и 6 след въвеждането на пазара на трансформиралият се в емблема за марката модел, компанията повдигна наметалото за това, което можем да чакаме като правоприемник на C-HR.

За момента под формата на концептуална разработка, Toyota C-HR prologue показва възможната посока на развиване, както във връзка с дизайна, по този начин и на технологиите, при последващо потомство на модела.

Подобно на истинската версия на Toyota C-HR, и версията C-HR prologue е дело на европейското дизайн поделение на марката ED² във Франция. " Мисията ни беше да работим, толкоз съществено, колкото в никакъв случай не сме ", разяснява Ланс Скот, дизайн шеф на ED2. " Наистина с неспокойствие чакаме да предложим нашата нова Toyota C-HR ".

С познатото провокативно осъществяване на екстериорния си дизайн, този път в трицветен контрастност, Toyota C-HR prologue показва в действителност забавно, изключително това на интегрираните инструментален панел и централен екран, осъществяване на интериора.

Без да навлизат в детайлности, от Toyota споделят, че новият C-HR ще бъде разполагаем както в хибридна, по този начин и в зареждаема (PHEV) хибридна версия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР