8 души са открити мъртви в камион, оставен на паркинг

...
8 души са открити мъртви в камион, оставен на паркинг
Коментари Харесай

Откриха 8 задушени мигранти в камион на паркинг в Тексас

8 души са открити мъртви в камион, оставен на паркинг на веригата магазини " Уолмарт " в Сан Антонио, Тексас, оповестиха управляващите, представени от Си Ен Ен.

Шефът на полицията в американския град Уилям Макманъс съобщи, че телата са открити след телефонно позвъняване в събота вечерта, съобщи Нюз.бг.

" Получихме позвъняване от чиновник на " Уолмарт " за паркиран камион ", сподели Макманъс на конференция. И добави, че служителят е срещнал човек, приближаващ от камиона с молба да му даде вода.

" Върна се с водата и по-късно се обади на полицията, ние пристигнахме и открихме 8 човешки тела в задната част на камиона ", добави шефът на полицията.



Местният уебсайт KENS5 осведоми, че в камиона е открита и огромна група хора.

Сред починалите има и две дребни деца. Над 20 хората в камиона са приети в болница.

Според пожарната работа някой се свързал с мениджъра на магазина и е декларирал, че в камиона евентуално има незаконни имигранти.

Полицията разгласи, че водачът е арестуван. Властите към момента се пробват да открият от кое място е пристигнал ТИР-ът.

Breaking 2:28am - SAFD confirms multiple bodies found inside a trailer parked outside a Walmart in SW San Antonio. @KENS5 pic.twitter.com/Av8JviQt9f
— Jack Acosta (@JackAcostaKENS5) 23 юли 2017 г.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР