8 деца са сред ранените по време на стрелбата, която

...
8 деца са сред ранените по време на стрелбата, която
Коментари Харесай

"Молете се всички да получат изцеление": 8 деца са сред ранените в Канзас при стрелбата на парада на "Супербол"

8 деца са измежду ранените по време на стрелбата, която беше открити в края на парада на „ Супербол “ в Канзас.

Потвърждават се информациите, че един човек е умрял, а потърпевшите са общо 21, показва началникът на градската полиция Стейси Грейвс, представена от Агенция Франс Прес.

Снимка: Ройтерс

Тя добавя, че е чула, че почитатели може да са взели участие в задържането на един от тримата обвинени, само че не може да удостовери това.

" Ядосана съм от това, което се случи през днешния ден. Хората, които са пристигнали на това тържество, би трябвало да чакат безвредни условия ", споделя Грейвс.

Снимка: Ройтерс

Засега канзаската полиция не оповестява никакви детайлности за арестуваните лица или за възможен претекст за стрелбата, която се случи наоколо до жп гарата „ Юниън “, малко след края на парада. 

" Всеки, който е наоколо, би трябвало да напусне региона допустимо най-бързо и безвредно, с цел да се улесни лекуването на потърпевшите от стрелбата ", прибавиха силите на реда.

Има умрял и ранени, оповестява се за арестувани

Видеоматериали демонстрират безредни подиуми пред гара „ Юниън “, до момента в който служителите на реда нахлуват в постройката, а хората, които са участвали на празненството за „ Супербоул “, бягат на безвредно място.

Снимка: Ройтерс

Според известията градските управляващи са очаквали, че парадът ще събере навалица, която може да надвиши 1 милион души.

Снимка: Ройтерс

" Моля, присъединете се към мен в молитва за всички жертви на това непоносимо действие. Молете се лекарите и чиновниците, които реагират първи, да имат уверени ръце и всички да получат цялостно излекуване ", прикани в " Екс " лайнбекърът на тима победител Дрю Транкил.

Снимка: Ройтерс

По-късно президентът на Съединени американски щати Джо Байдън прикани Конгреса на Съединени американски щати да вземе ограничения за надзор на огнестрелните оръжия, като съобщи, че той и брачната половинка му Джил се молят за всички убити и ранени в Канзас, отбелязва Франс прес.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР