79-годишният американски актьор Робърт де Ниро представи за първи път

...
79-годишният американски актьор Робърт де Ниро представи за първи път
Коментари Харесай

79-годишният Робърт де Ниро официално представи своята любима

79-годишният американски артист Робърт де Ниро показа за първи път публично своята обичана Тифани Чен. 

Холивудският артист и приятелката му участваха на празненството на Vanity Fair x Prada на филмовия фестивал в Кан през 2023 година в Hotel du Cap-Eden-Roc във Франция, написа TMZ.

На празненство на Лазурния бряг двойката, която неотдавна имаше общо дете, щерка Джиа Вирджиния, Чен Де Ниро, беше облечена в тъмни костюми: Де Ниро беше в типичен черен смокинг, а Чен сподели изцяло черна визия със зелена чанта през рамо и слънчеви очила.

В момента артистът е в Кан за премиерата на най-новия си план Killers of the Moonflower, който получи 9-минутни аплодисменти по време на годишния кино фестивал.

По-рано същия ден Де Ниро театралничи на аления килим със своите сътрудници, по-специално Леонардо ди Каприо и Мартин Скорсезе.
 Робърт де Ниро и Тифани Чен Робърт де Ниро и Тифани Чен Снимка: Getty Images
Де Ниро за първи път разкри, че е татко на Гиа по време на среща с ET Canada, където той поправя интервюиращ, който попита за шестте му деца, като сподели, че той „ в действителност има седем “. Актьорът има още шест деца от предходна връзка.

Треньорката Тифани Чен и звездата от кино лентата " Шофьор на такси " се срещнаха на снимачната площадка на кино лентата " Стажантът " и дълго време криеха сантименталната си връзка.
 Робърт де Ниро Робърт де Ниро Снимка: Getty Images
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР