79-годишна жена получи присъда от 10 дни затвор, след като

...
79-годишна жена получи присъда от 10 дни затвор, след като
Коментари Харесай

10 дни затвор за възрастна жена - защото храни котки

79-годишна жена получи присъда от 10 дни затвор, откакто неведнъж е била предупреждавана от полицията да спре да храни бездомни котки в парцела си в Охайо, съобщи БГНЕС.
От 2015 година съседите на Нанси Сегула се оплакват от длъжностни лица от бездомните животни. Тя твърди, че котките са ѝ " завещание " от някогашна съседка.
" Аз съм фен на котките ", сподели тя пред канал Fox 8 в Кливланд, откакто научи за идната си присъда, която би трябвало да излежи в пандиза на окръг Чияхога.
Сегула е наказана от арбитър и би трябвало да изтърпи наказването си от 11 август. През последните четири години тя е била предупреждавана от полицията четири пъти, откакто съседите ѝ почнали да се оплакват от десетките котки в нейния парцел.
Според полицията " котешките правни проблеми " на госпожа Сегула са почнали през 2015 година, откакто съседите се свързали с локалния надзор за животните. През юли 2015 година тя е била наказана за нарушение на градската разпоредба 505.23, която не разрешава храненето на бездомни животни През май 2017 година тя е санкционирана за " храненето на котки в нейното местообитание ". През юли същата година тя е наказана, че има прекалено много котки в собствеността си и е пусната на изпитателен период
" Г-жа Сегула в никакъв случай не е била задържана от полицейското ръководство или отделението за животни ", споделя полицията в обява във Фейсбук, отбелязвайки обществената рецензия, която са получили за присъдата на старата дама.
" Липсват ми лични котета, те починаха, брачният партньор ми също умря. Аз съм самотна. Така че уличните котки ми оказват помощ ", съобщи в своя отбрана наказаната. " Котките не престават да идват в къщата ми. Просто се усещам зле, в случай че не им дам нещо за ястие ", добави тя.
Тя сподели пред канал Fox 8, че не счита, че наказването дава отговор на закононарушението ѝ, като добави, че към този момент е платила повече от 2000 $ санкции. " Това е прекомерно огромно наказване за мен за това, което върша. Когато има толкоз доста хора, които вършат доста по-лоши неща ", съобщи Сегула.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР