775 пациенти са преминали през спешните центрове на инфекциозните клиники

...
775 пациенти са преминали през спешните центрове на инфекциозните клиники
Коментари Харесай

775 пациенти са преминали през спешните центрове на инфекциозните клиники към УМБАЛСв. Марина“  за седмица

 775 пациенти са минали през незабавните центрове на инфекциозните клиники и незабавните центрове в УМБАЛ " Св. Марина “  в интервала 21-27 декември.

В УМБАЛ " Света Марина “-Варна, със Заповед на Изпълнителния шеф, все още са разкрити 332 кревати за пациенти с потвърден КОВИД или съмнителни такива, от които 37 интензивно лекуване  на пациенти с КОВИД.

За интервала 21-27 декември през незабавните центрове на инфекциозните клиники и незабавните центрове в УМБАЛ " Света Марина “ са минали 775 пациенти, от тях с доказан и вероятен и евентуален КОВИД – 318. Преминали пациенти през Covid структурите за интервала са 405, от които през интензивни отделения – 75. Излекувани през миналата седмица са 181, а умряли – 34.

Успоредно с лекуването на тези пациенти, болничното заведение оказва незабавна здравна помощ на всички нуждаещи се със болести по профилите на останалите клинични структури.

УМБАЛ " Света Марина “ – Варна е обезпечена с всички типове дезинфектиращи препарати и защитни средства. Разполага и с нужните количества лекарства и консумативи.

Ръководството на болничното заведение ежеседмично ще уведомява популацията на Варна и региона за действителната обстановка в лечебното заведение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР