77 са одобрените кандидати, подали документи в периода 1 януари

...
77 са одобрените кандидати, подали документи в периода 1 януари
Коментари Харесай

77 са одобрените кандидати за алтернативно отопление по Програма „LIFE“

77 са утвърдените претенденти, подали документи в интервала 1 януари – 30 април за прекосяване към различно отопление на семействата.

В случаите на прекосяване към отопление с природен газ утвърденият претендент в двумесечен период от оповестяване на резултатите (до 8 юли) показва в Общината механически план за газификация на парцела (включващ и типа на отоплителните уреди: газов казан или газов конвектор/и), според условията на нормативната уредба.

В случаите на прекосяване към отопление с пелетна камина с водна риза или на отопление с казан на пелети с водна риза, утвърденият претендент в двумесечен период от оповестяване на резултатите (до 8 юли) показва техническа скица на инсталацията на водна риза, която включва наложително типа и мощността на отоплителния апарат на пелети.

Приемът на документи за кандидатстване продължава, като поканата към жителите ще остане отворена до привършване на финансовия запас по плана, само че не по-късно от 30 септември. Класирането на претендентите, подали формуляри в интервала 8 май – 31 юли, ще бъде осъществено до 30 август.

Дейностите се правят по Основната фаза на Интегрирания план „ Българските общини работят дружно за възстановяване на качеството на атмосферния въздух ” по Програма „ LIFE “ на Европейския съюз. Оценката на претендентите, отговарящи на условията за допустимост по критериите за приоритизиране на крайните бенефициенти посредством спортен асортимент, беше осъществена от работна група специалисти по Интегрирания план по Програмата.

Списъкът с утвърдените претенденти в Основната фаза на Проекта може да намерите на уеб страницата на Общината.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР