77-годишният Томас Маркъл, баща на Меган, заяви, че ще се

...
77-годишният Томас Маркъл, баща на Меган, заяви, че ще се
Коментари Харесай

Меган Маркъл получи нож в гърба от най-близкия си

77-годишният Томас Маркъл, татко на Меган, съобщи, че ще се обърне към съда, защото щерка му и шурей му принц Хари не му разрешават да се види с внуците си - Лилибет Даяна, която скоро ще навърши два месеца, и двегодишния Арчи. Той показа проектите си за " близкото бъдеще " в изявление за Fox News, снимано в дома му в Росарито на мексиканското крайбрежие.

„ Ще подам иск пред съдилищата в Калифорния за правото да се виждам с внуците си в доста близко бъдеще. Арчи и Лили са дребни деца. Те не са политици. Те не са пионки. Те въобще не са част от играта. И те също са с кралска кръв и би трябвало да имат същите права като другите членове на кралското семейство”, застъпи се Томас за внуците си, евентуално във връзка новината, че принц Чарлз има намерение да лиши Арчи от кралската купа.

Именно връзките с таблоидите е препъни камъкът в връзките сред него и щерка му. Томас Маркъл няколко пъти се извини на щерка си за контактуване с медиите, отбелязвайки, че „ съжалява за това, което е направил “. Той продължава обаче да бъде прям с публицистите. В ново изявление Томас освен разгласи желанията си да отиде в съда, с цел да види внуците си, само че и разкритикува постъпката на брачна половинка на щерка си - следващата година принц Хари ще пусне записки. „ Хари няма какво повече да каже. След три сесии с психиатри и Опра Уинфри не знам какво още би трябвало да каже на обществеността”, сподели Томас.

Той откри още нещо да заяви за медиите за щерка си. По думите му Меган като подрастваща е мечтала за популярност. Тогава Томас е работил като ефирен дизайнер на осветяване и е получил премията „ Еми” за работата си в сапунената опера „ Главната болница”. Той взел Меган със себе си на церемонията по награждаването. Светкавици на фотоапарати, червен килим, фотографи от всички страни, написа standartnews.com.

„ Меган се обърна към мен тогава и сподели: „ Татко, един ден желая да бъда известна като теб “. Тогава й отговорих: „ За мен ти към този момент си най-важната звезда, в живота има значение единствено фамилията “, отвърнал й Томас.

В изявлението не мина и без споменаването на кралица Елизабет II. Бащата на Меган Маркъл шеговито сподели, че ще се радва да види нея и всички членове на кралското семейство когато и да е.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР