77-годишният мъж е излязъл на пътя без да спре на

...
77-годишният мъж е излязъл на пътя без да спре на
Коментари Харесай

Каруцар пострада тежко при инцидент на пътя Русе - Кубрат

77-годишният мъж е излязъл на пътя без да спре на знак СТОП и е бил ударен от кола

Вчера сутринта към 08:45 ч. в с. Ново село е зародил пътен случай, при който е потърпевш тежко мъж, управлявал каруца.

Изпратените на място чиновници на пътна полиция са изяснили, че произшествието е станало откакто ППС с животинска двигателна сила /каруца теглена от магаре/ с лидер на 77 години е излязло от ул. "Чавдар Войвода " в селото, при съществуване на пътен знак "Б-2 ", навлизайки на пътя II-23 /Русе – Кубрат/, където се сблъсква с движещ се по пътя с преимущество лек автомобил марка "Хонда ", ръководен от 31-годишен мъж, оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи - Русе.

В резултат на ПТП е потърпевш 77-годишният каруцар, който е бил откаран в болница с фрактура на черепа.

На местопроизшествието е осъществен оглед от дежурна оперативна група на полицията, стартирано е досъдебно произвеждане. Пробата за алкохол на лидера на лекия автомобил е била негативна, а на другия лидер е публикуван ваучър за кръвна проба.

Сходен случай, само че този път с моторист, се случи през вчерашния ден и на пътя Русе - Бяла.

Възрастен мотоциклетист е тежко потърпевш при пътен случай в региона 9-ти километър на основния път I-5 / Русе – Бяла. Сигнал за произшествието е постъпил през вчерашния ден в 15:17 часа. На място полицията е открила, че случаят е зародил сред мотоциклет марка "Лифан ", с лидер на 79 година, излязъл от непряк земен път /от дясно/ на основен път I-5 / Русе – Бяла, в региона на 9-ти километър, където не е пропуснал и се е сблъскал с движещ се по пътя с преимущество /в посока Бяла/ лек автомобил марка "Форд ", модел "Фокус ", ръководен от 57-годишен, оповестиха от полицията в Русе.

В резултат на случая възрастният мъж е тежко потърпевш и е откаран в болница в Русе, където е настанен с фрактура на крайник и други контузии. На местопроизшествието е осъществен оглед от дежурна оперативна група на полицията, формирано е досъдебно произвеждане. Пробата за алкохол на лидера на лекия автомобил е дала негативен резултат, а на мотоциклетиста е публикуван ваучър за кръвна проба.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР