77-годишен мъж е починал, докато чака на опашка за олио

...
77-годишен мъж е починал, докато чака на опашка за олио
Коментари Харесай

Истерия! Опашки и бой за олио в цялата страна, мъж почина до палети с олио в Бургас

77-годишен мъж е умрял, до момента в който чака на опашка за олио в Бургас.

Това се е случило пред един от огромните хипермаркети в комплекс „ Славейков”. Опашката е била дълга към 500-600 метра, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия тв.

След дълго очакване мъжът е умрял до палети с олио. На място е пристигнал екип на Спешна помощ, който е установил гибелта.

" Мъжът умря в магазина. Блъскаха го и му стана неприятно. Беше лудница. Хората споделиха, че е паднал, посинял е и е умрял. Опашката беше огромна”, описа една от дамите, която е пазарувала в магазина.

Подобна е обстановката пред всички огромни хипермаркети на същата верига в Бургас.

Местните поданици са възмутени, че се чака с часове, с цел да се доберат до олиото в магазина. Подобна е обстановката пред всички огромни хипермаркети на същата верига в Бургас.

Съдебно-медицинска експертиза ще откри каква е точната причина за гибелта на мъжа.

Въпреки смъртния случай в комерсиалния обект не престават да търсят и купуват олио.

Дълги опашки имаше и във Видин, и Враца.
Потребители разгласиха в обществените мрежи видео по какъв начин в столичния кв. " Света Троица " хората тичат към вратите на магазина, с цел да съумеят да се вредят за промоцията, съобщи bTV.

В Кърджали се стигна и до пердах за скъпата течност.

Битка за олио имаше и на други места.

Опашки се образуваха и пред огромна комерсиална верига в Ямбол поради промоция на олио - 3 лв. на литър.

До опашки и блъсканици се стигна и в Хасково.

Тази заран опашки е имало пред комерсиалните обекти на огромна верига супермаркети в цялата страна, заяви Българска национална телевизия.
Причината е точно съответната промоция на олио.

Рано тази заран пердах е имало в столичен магазин поради стекче олио. Страшните подиуми са изпратени от четец на Блиц и са от столичен хипермаркет, а повода е цената на олиото и оповестената промоция, която е няколко стотинки над 3 лв..
Опашка от коли за паркинга на магазина се вие дълго на улицата доста преди началото на работно време.

Тези, които са съумели да влязат обаче незабавно са се наредили на щанда за олио, където за тяхна изненада изнесените бутилки доста бързо свършват. Това води до напрежение сред клиентите и пердах.

Читателят споделя, че за пръв път вижда сходно нещо. Имаше премазани хора върху стековете с олио. Наложи се намесата на защитата. Някои от клиентите посегнаха на охранителите. Един човек бе повален от тях на земята.

На някои клиенти им е станало неприятно и е извикана кола за спешна помощ.
Заради ескалиралото напрежение магазинът е бил краткотрайно затворен.

Опашки и напрежение поради на ниска цена олио имаше и в Пловдив. Клиентите се струпаха пред хипермаркетите още преди да отворят в 7 ч. тази заран. Олиото беше на промоционална цена от 2.99 лева за бутилка от 1 литър.

Условието беше до 12 броя на клиент, само че все пак олиото на щанда свърши за минути.

Опашки се извиха и вътре в магазина, пред склада, до момента в който чиновниците опитваха да изкарат спомагателни количества. Желанието за покупка на на ниска цена олио докара до побутване и кавги, продуктът обаче се изчерпа за по-малко от час и в 7:47 ч. към този момент нямаше наличност.

През последните дни у нас се следи забележителен растеж в цената на олиото, което докара до засилено търсене.

Вицепремиерът и министър на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова и прикани хората да не се презапасяват, тъй като нарасналото търсене води до голословно по-високи цени.

Нинова съобщи, че цялата държавна машина ще се изправи против спекулата. По думите ѝ, Комисията за отбрана на потребителите за 24 часа е направила 200 инспекции в магазините и след тях някои търговци ще бъдат дадени на Комисията за защита на конкуренцията, която би трябвало да се произнесе.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР