77 човека от криминалния контингент са били проверени в хода

...
77 човека от криминалния контингент са били проверени в хода
Коментари Харесай

Ударна спецакция във Видинско! МВР провери близо 80 крими герои, 7 са задържани

77 индивида от престъпния контингент са били тествани в хода на тридневна профилирана интервенция в област Видин, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Тя е извършена от 18 до 20 март. С полицейска мярка за период до 24 часа чиновниците на реда задържали шестима мъже. Четирима от тях за осъществени обири от частни домове. 33-годишен видинчанин е бил арестуван по отношение на издадена по искане на Германия Европейска заповед за арест. Задържан бил и 50-годишен гражданин на регионалния град, отправил закани към жители на парцел в Брегово.
В инспекциите, осъществени на частни адреси и публични места са взели участие полицейски чиновници от трите районни ръководства – Видин, Белоградчик и Кула, бранш "Противодействие на икономическата престъпност " и бранш "Противодействие на престъпната престъпност " в регионалната дирекция на полицията във Видин.
Продължава дейната работа на чиновниците на Министерство на вътрешните работи – в предпазен и действен проект, на територията на региона.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР