76-годишният Донлд Тръмп беше арестуван, след като бе доведен в

...
76-годишният Донлд Тръмп беше арестуван, след като бе доведен в
Коментари Харесай

Арестът на Тръмп: Какво следва?

76-годишният Донлд Тръмп беше задържан , откакто бе доведен в Наказателния съд в Манхатън. На някогашния президент на Съединени американски щати ще бъдат повдигнати обвинявания, свързани с следствието за подкупване на порноактрисата Сторми Даниелс, само че освен по този проблем.

За първи път против някогашен държавен глава е повдигнато обвиняване за престъпно закононарушение

Знае се, че са му взети пръстови отпечатъци. Той няма да бъде окован с белезници и няма да седи в затворническата килия, тъй като е някогашен президент с защита от тайните служби. 

 

В Ню Йорк има засилени ограничения за сигурност, с цел да бъдат предотвратени вълнения. Има и плануван протест в поддръжка на някогашния президент на Съединени американски щати.

Има информация към този момент, че Тръмп е пледирал почтен. Очаква се да му бъдат повдигнати над 30 обвинявания . След това той ще бъде пуснат с мярка „ подписка “ и ще се върне в имението си във Флорида, където се чака да направи изказване.

Той е свикан да се яви пред прокурор във вторник

Очаква се във Флорида той да направи изказване и да обърне нещата в своя изгода. Тръмп е главният претендент на Републиканската партия за президентските избори през 2024 година

Съдът не позволи процесът да бъде сниман с камери, позволени са единствено петима фотографи. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР