76-годишна жена инсценира кражба в Бургас и подаде сигнал в

...
76-годишна жена инсценира кражба в Бургас и подаде сигнал в
Коментари Харесай

Баба-комарджийка инсценира кражба в Бургас

76-годишна жена инсценира кражба в Бургас и подаде сигнал в полицията за това, съобщава Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

Около 18.50 ч. на 14 февруари бургазлийката съобщила в Пето районно управление (на МВР), че към 16.35 ч. в региона на ж.к. Изгрев е нападната от двама непознати мъже. По нейни думи крадците я блъснали в гърба и взели 70 лева, персонални документи и дебитна карта, дружно с чантата й. Полицаите обходили региона, дамата е разпитана, а записи от охранителни камери били тествани.

След следствие органите на реда откриват, че 76-годишната жена е инсценирала грабежа. Оказва се, бургазлийката в 16.09 ч. е посетила игрална зала, а след към 30 минути се насочила към подлеза на Бургаска опера. Там, в бетонен панер за боклуци, изхвърлила дамската си чанта, само че преди този момент извадила от нея портфейла си и го прибрала.

Впоследствие дамата се качила в рейс и към 17.30 ч. слязла на спирка в ж.к. Изгрев. При извършените спомагателни полицейски действия заявената за открадната персонална карта е открита в облеклата на бургазлийката.

Тя не съумяла да изясни и да даде съответни аргументи за дейностите си, а изхвърлената чанта е конфискувана по формираното досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава от чиновници на Пето Районно ръководство - Бургас.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР