750 евро глоба за пиш в морето! Ето къде.В света

...
750 евро глоба за пиш в морето! Ето къде.В света
Коментари Харесай

750 евро глоба за пиш в морето! Ето къде


750 евро санкция за пиш в морето! Ето къде.

В света има два типа хора: такива, които пикаят в морето, и такива, които се сдържат. Веротно доста от вас са го правили – това е доста по-лесно, в сравнение с да се притичаш до най-близката социална тоалетна, изключително когато към този момент си затрупан с пясък.

Въпреки това, осъществяването на това деяние в една известна испанска дестинация скоро може да докара до налагането на солена санкция.
Това е по този начин, тъй като в Марбея се подхващат ограничения против плажуващите,
които се облекчават на брега, с цел да се резервира чистотата на морето.

На 25 разнообразни плажа в община Малага скоро може да ви бъде наложена санкция от 750 евро (1467 лева), в случай че ви заловен да се разхождате във водата.
Въпреки че санкцията е утвърдена от градския съвет на Марбея,
тя няма да влезе в действие, до момента в който не премине през публично разискване.

Според новите правила уринирането на публични места е наречено „ нарушаване на хигиеничните и санитарните разпореждания “.

Не е ясно по какъв начин спасителите ще разпознават виновниците за това,

което в предлагането се разказва като „ физиологична евакуация “, само че в случай че не желаете да рискувате санкция, по-добре се въздържайте.

Досега санкциите за сходни дейности бяха към 300 евро, тъй че това е съществено нарастване. И това не е единствената санкция, която може да грози плажуващите това лято – Коста дел Сол вкара и ограничавания за влизане на кучета в морето, за игра с топка във водата и за слагане на чадър без позволение.

Това е единствено част от големите старания, които Испания поставя за ограничение на евентуалните вреди от огромния брой туристи – в последна сметка тя ще се трансформира в най-посещаваната страна в света – и сходна санкция към този момент е въведена във Виго, Галисия.

Други ограничения против свръхтуризма бхяа подхванати в Барселона и Мадрид. Те се показват в по-строги правила за уместно облекло, увеличение на туристическите такси, както и нови ограничавания за отдаване чартърен на ваканционни парцели.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР