75% от потребителите смятат, че компаниите трябва активно да участват

...
75% от потребителите смятат, че компаниите трябва активно да участват
Коментари Харесай

Проучване: Клиентите ще накажат нелоялните практики по време на пандемия

75% от потребителите считат, че фирмите би трябвало интензивно да вземат участие в битката с COVID-19 и това изрично ще повлияе на репутацията им след края на пандемията, сочат данни от ново изследване на информационната група Porter Novelli, извършено при започване на април в САЩ*.

Бизнесът остава водач на доверие, даже и в този сериозен интервал от най-новата история на света.  45% от интервюираните декларират, че бизнесът може да обезпечи по-бързи и по-добри решения за рецесията от институциите и неправителствения бранш. Важно е обаче да се чуе предизвестието на 71% от запитаните, които са безапелационни, че ще спрат да употребяват продуктите или услугите на всяка организация, която си разреши нелоялни търговски практики по време на пандемията. От друга страна, подхванатите съответни ограничения от страна на фирмите, въздействат извънредно позитивно на имиджа им – над 70% декларират доверие и преданост към такива организации, а 63% биха ги предпочели като шеф.

71% от американците правят оценка позитивно обществената информация за подхванатите от бизнеса антикризисни ограничения, а над половината биха ѝ повярвали повече, в случай че идва от самостоятелни трети страни като институции и медии. Едва 25% декларират, че се доверяват на изявления в обществените мрежи по тематиката, свързани с COVID-19.   
08.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР