75-годишната Бусра се е страхувала, че синът й може да

...
75-годишната Бусра се е страхувала, че синът й може да
Коментари Харесай

Войник се качи с багер до разрушен дом, за да може една майка да чуе сина си

75-годишната Бусра се е страхувала, че синът й може да е мъртъв

Никога не се изправяш толкоз високо, както когато се наведеш да окажеш помощ на човек в потребност – една история от опустошената от земетресението Антакия още един път удостоверява силата на човешката съпричастност.

С помощта на екскаватор, турски боец стигна до опустошен от мощния трус дом в Антакия с една единствена задача – да откри мобилният телефон на 75-годишната Бусра, която не се е чувала със сина си от пет дни.

В този миг тя чака в близкия спонтанен палатков лагер, откакто е останала без дом след опустошителното земетресение. Бусра се е страхувала, че синът ѝ е мъртъв и е помолила турските бойци за помощ, осведоми „ Ройтерс “, представена от.

Войникът от специфичните елементи Муратан Адил идва в Антакия, с цел да оказва помощ при избавителните интервенции. Именно той съумява да извърши тази малко по-различна избавителна интервенция.

Историята обаче не завършва дотук, става известно, че батерията на телефона е паднала и Бусра няма по какъв начин да се обади на сина си. В паниката различен потърпевш човек в палатковия лагер чува името на сина ѝ и я успокоява, че го познава и че знае, че той е жив и здрав.

Същият мъж набира сина ма Бусра от своя телефон. На фрагментите се вижда по какъв начин 75-годишната жена се разплаква, чувайки гласа на сина си за първи път след земетресението, лишило дома ѝ.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР