75-годишен мъж почина при пожар край Кюстендил. Сигнал за огъня

...
75-годишен мъж почина при пожар край Кюстендил. Сигнал за огъня
Коментари Харесай

Мъж загина в пожар

75-годишен мъж умря при пожар край Кюстендил. Сигнал за огъня е получен през вчерашния ден към 15:40 ч. в районната работа (РС) за ПБЗН в Кюстендил. Сигналът е бил във връзка със запалени сухи треви в местността " Сюлейманица ", а произшествието е ликвидирано от един пожарен автомобил с четирима чиновници от РСПБЗН-Кюстендил.

Общо 120 пожара са премахнати на територията на България през миналото денонощие.

Звената за ПБЗН са реагирали на общо 146 сигнала за катастрофи през миналото денонощие. От зародилите 120 пожара 17 са с материални вреди - шест са били в жилищни сгради; два - в спомагателни, краткотрайни или паянтови постройки; два - в транспортни средства; два - в горски масиви; два - в селското стопанство; един в уреди навън и два - на други места. Без нанесени материални вреди са зародили 103 пожара, от които 51 - в сухи треви, горска постелка и храсти; 38 в отпадъци; три - в готварски уреди и комини и 11 други.

Извършени са 22 избавителни действия и помощни интервенции: три - при произшествия в транспортни средства; 17 - техническа помощ, две - оказване помощ на потърпевши жители - превозване до лечебно заведение и една - с потребление на алпийски начини.

През миналото денонощие са получени четири лъжливи повиквания.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР