75,8% от избирателите на Възраждане са гласували сега за Григорова,

...
75,8% от избирателите на Възраждане са гласували сега за Григорова,
Коментари Харесай

Тренд” и Галъп: Столичните избиратели на ГЕРБ и „Възраждане” предпочетоха Григорова

75,8% от гласоподавателите на " Възраждане " са дали своят вот в този момент за Григорова, при 18% за Васил Терзиев.

При електората на КОД съотношението е следното: Васил Терзиев получава 62,5%, 18,8% - Ваня Григорова, а също 18,8 на 100 - не поддържам никого, предава Нова тв.

" Две към едно е съотношението на гласоподавателите на ГЕРБ, които са дали своят вот за Ваня Григорова. Избирателите на " Възраждане " 90:10 са дали избор в нейна изгода ", коментира пред БНР изпълнителният шеф на " Галъп интернешънъл болкан " Първан Симеонов, като посочи, че става дума за гласоподавателите на двете партии, които са излезли да гласоподават на втория тур на локалните избори в София.

" ГЕРБ е постоянна партия на локалната власт. За общински съветници в София устойчиво води ", акцентира той.

По думите му в страната хората на множеството места са дали своят вот за смяна:  " На някои места ГЕРБ откри пресен претендент и излезе с него напред, и си бие. Както е в Пловдив ".

Голямата интензивност идва с огромни нови играчи, посочи Първан Симеонов.

" Като разсъждаваме политологично, президентът Румен Радев тук-таме в страната ще има свои кметове. Но не в смисъл, че той ги е легитимирал или ги е излъчил. Доста по-мъдро и тихо ще се получи по този начин, че много кметове на регионалните градове ще гледат с вяра не толкоз към сглобката, колкото към президента Радев ", разяснява той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР