74% от паралелките от 1 до 4 клас в Пловдив

...
74% от паралелките от 1 до 4 клас в Пловдив
Коментари Харесай

Отново в клас: 74% от паралелките от 1 до 4 клас започват присъствено в Пловдив

74% от паралелките от 1 до 4 клас в Пловдив се връщат още веднъж в класните стаи от през днешния ден. Общо 10 са пловдивските учебни заведения при които 100% от класовете ще учат присъствени.

При 34 учебни заведения от региона нито една паралелка няма да се върне в учебно заведение. Най-нисък е процентът в Сопот, където едвам 10 на 100 от паралелките в начален стадий са изявили предпочитание да се върнат присъствено.

Присъственото образование в региона към този момент е допустимо, защото има задоволително доставени щадящи проби за учениците, а също по този начин и родителите са дали единодушие децата им да бъдат тествани.

Резултатите демонстрират, че 57 на 100 от учениците в начален стадий могат да влязат още веднъж в клас за област Пловдив.

Ето и учебните заведения, в които децата ще учат присъствено в Пловдив: „ Ал. Константинов “, „ Виктория и Крикор Тютюнджян “, „ Петър Берон “, “Райна Княгиня”, „ Драган Манчов “, „ Елин Пелин “ и „ Тодор Каблешков “, „ П. Евтимий “, „ Пейо Яворов “ и „ Братя Миладинови “.

В ОбУ „ Йордан Йовков “ 72% от учениците, които са напълно от уязвими групи се връщат в клас.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР