74-годишна дама, страдала от артрит и наднормено тегло, в момента

...
74-годишна дама, страдала от артрит и наднормено тегло, в момента
Коментари Харесай

74-годишна дама стана Инстаграм сензация СНИМКА

74-годишна дама, страдала от артрит и наднормено тегло, сега е Инстаграм сензация и въодушевява с физическите си достижения.

Мотото на Джоан Макдоналд е: " Щом аз мога да го направя, значи и вие ще съумеете ". И това е самата истина, имайки поради, че преди тъкмо четири години даже изкачването и слизането по стъпалата е било извънредно тежко и мъчително начинание за нея. Ето за какво един ден тя взема решение, че повече няма да бъде жертва. И съумява, защото през днешния ден към този момент няма и помен от дамата, която е била тогава. Нейната история е доказателство за това, че човек може да реализира всичко, което желае, стига да има желязна воля, с чиято помощ да стигне до крайната цел.



Трансформацията ѝ стартира след следващия обзор при персоналния ѝ доктор, когато схваща, че в случай че не отслабне, ще се наложи да усилят дозата на медикаментите, които приема. Излизайки от кабинета, загрижената ѝ щерка Мишел, която я съпровожда, със сълзи на очи я моли да направи нещо, тъй като в противоположен случай рано или късно ще се озове в старешки дом. Така Джоан става част от група дами, които желаят да трансформират навиците си, водейки здравословен метод на живот. Не след дълго постоянните ѝ визити във фитнес залата стартират да ѝ се отплащат и тя последователно влиза във форма. В последна сметка за четири години е свалила съвсем 32 кг от тежестта си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР