73-тият тираж на Български спортен тотализатор е забележителен с три

...
73-тият тираж на Български спортен тотализатор е забележителен с три
Коментари Харесай

Съдбоносно решение за милионерско бъдеще

73-тият тираж на Български състезателен тотализатор е незабравим с три джакпота, които се мерят в милиони. Първият се намира в безспорния любимец, играта " 6 от 49 " и се чака да доближи 2 700 000 лв.. Отлично се показва и джакпотът в играта " 6 от 42 ", който за тиража в четвъртък ще доближи планирана сума до 1 150 000 лв.. Печалби до 3 000 000 лв. са заредени в играта " Тото 2 - Зодиак ".

Всеки може да си показа, какво би направил, в случай че завоюва няколко милиона, а по-малко от три лв. са задоволителни да се заложи общо и в трите игри.

Български състезателен тотализатор продължава да следва наклонността постоянно да раздава и спомагателни облаги, които на са обвързани с спомагателен
залог. След като 33-ма късметлии завоюваха ваучери за спортни артикули, всеки на стойност 300 лв. от акцията " Олимпийски ТОТО завършения ", започва и най-новата промоционална акция за Лоялност " Богата есен с Тото клуб ".

Кампанията ще продължи до 29.10.2020 година, а в нея ще вземат участие залозите за числовите и моментните лотарийни игри. Точките, които ще натрупат участниците се събират в персоналните карти Тото клуб, а на 01.11.2020 година ще бъдат изтеглени 10 спомагателни облаги, всяка на стойност 1 000 лв.. Всички, които желаят да имат карти Тото клуб, могат да ги получат изцяло гратис във всеки тото пункт, а участниците, които залагат онлайн, непосредствено натрупват своите точки в техния профил.

В случай, че решите да се кандидатирате за тото-милионер, може да го направи в пунктовете на тотализатора или онлайн на www.toto.bg. Крайният период за реализиране на това решение е 18:00 часа на 10-ти септември.
 56 късметлии ще полетят над София с балон от Спорт тото
56 късметлии ще полетят над София с балон от Спорт тото

В продължение на един месец жителите и гостите на столицата ще могат да се насладят на извънредно разнообразна културна програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР