73 индивидуални гимнастички и 27 ансамбъла от 38 държави са

...
73 индивидуални гимнастички и 27 ансамбъла от 38 държави са
Коментари Харесай

73 индивидуалистки и 27 ансамбъла със заявка за световната купа по художествена гимнастика в София



73 самостоятелни гимнастички и 27 ансамбъла от 38 страни са подали поръчка за присъединяване в осмото издание на международната купа по художествена гимнастика. Надпреварата ще се организира от 30 март до 1 април в „ Арена Армеец “. Това е първата от общо четирите международни купи за годината, които носят точки за олимпийските игри в Токио през 2020 година.

За в този момент поръчките единствено като брой състезателки, като всяка страна ще би трябвало да оповести имената на гимнастичките до края на февруари.

Световната купа по художествена гимнастика в София е генерална подготовка за международното състезание на което ще бъдем домакини от 9-ти до 16-ти септември.

Огромният брой гимнастички искащи да вземат участие в международната купа се обуславя от триумфите на нашите девойки през 2017 година, както в самостоятелното, по този начин и в ансамбъла, от  превъзходните условия, който дава " Арена Армеец " и не на последно място, несъмнено от топлото посрещане на невероятната българска аудитория.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР