73-годишният брак на Джордж Буш Старши и вече покойната Барбара

...
73-годишният брак на Джордж Буш Старши и вече покойната Барбара
Коментари Харесай

Трите ключа към вечната любов

73-годишният брак на Джордж Буш Старши и към този момент починалата Барбара Буш, извършил обещанието " до момента в който гибелта ни раздели ", още веднъж повдигна у мнозина размишления и пристрастености за любовта и нейната дълготрайност.

Докато Бегбеде се пробва да ни убеди, че тя е едвам три години, към нас има доста образци, най-вече от по-старите генерации, че е допустимо в действителност да остареем с индивида, с който сме изживели младините си . Но по какъв начин да се случи това?

 Снимка 352195

Разбира се, за любовта няма универсална рецепта и всичко зависи най-много от двамата души, които основават своята приказка. Но е общовалидно правилото, че връзката изисква старания освен първоначално. Дори те стават от ден на ден и повече.

А дългата любовна история и предпоставките за нея са обект на интерес освен за нас, само че и за редица учени. След проучвания, извършени и благодарение на скенер, учени са открили, че има доста фактори, които въздействат на нашето благополучие и водят до производството на допамин . Той пък е значим за положителното ни психологично здраве. Но има три в водещо значение за дългата връзка, изведени от Business Insider.

 Снимка 352202

Емпатията

Всичко стартира с рутинния въпрос " Как мина деня ти? ". Но той в действителност не би трябвало дс бъде просто по обвързване. Ако откровено се вълнуваме от прекарванията и чувствата на индивида до нас , в случай че му съчувстваме и съпреживяваме с него както щастливите, по този начин и тъжните мигове, това ни прави свързани на едно подсъзнателно равнище и по този начин се скрепява връзката посред ни.

Контролът

В този случай става въпрос за умеенето ни да направляваме напрежението и страстите си . Знаем добре, че когато не ни е ден, постоянно си го изкарваме на най-близкия човек. Ако той прояви емпатия, ще си спестим абсурда. Но доста по-добре е да умеем да се владеем.

 Снимка 352196

Разбира се, това е мъчно в редица обстановки , само че не и невероятно за реализиране посредством самоконтрол. Стресът на работното място не трябва да провокира разтърсвания във връзката.

 Как любовта трансформира секса
Как любовта трансформира секса

Откровено, въпреки и малко неловко

Избирателност

Напълно правилно е, че любовта е низ от взаимни отстъпки. Както никой не е съвършен, по този начин и всеки би трябвало да умее да прости и да желае амнистия. Така като най-важно предписание , в случай че желаеме да имаме дълга десетилетия връзка, се извежда следното - затваряме си очите за негативите и подчертаваме върху позитивните страни на индивида до нас .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР