73-годишна жена твърди, че е бита от бивш депутат. Стоянка

...
73-годишна жена твърди, че е бита от бивш депутат. Стоянка
Коментари Харесай

73-годишна жена твърди, че е бита от бивш депутат

73-годишна жена твърди, че е бита от някогашен народен представител. Стоянка Вътова е била бита поради паркомясто. След случая дамата е в болница.

Тя твърди, че е била била от Костадин Язов - народен представител от ГЕРБ в 41-то Народно заседание.

Стоянка Вътова изясни в ефира на Нова тв, че е трябвало да получи багаж от Англия и поискала да й бъде освободено парко място, с цел да може да спре камионът.

„ След две минути идва една кола. Аз съм застанала до платното и съм вдигнала ръцете и споделих, че не може да се влезе, че е непокътнато мястото. Той обаче, не ме подмина, а ме блъсна още първоначално. Когато ме блъсна кръстът и коленете ме отсякоха с болежка. Аз се отдръпнах веднъж, повторно ме отблъсна и стартира да навлиза във вътрешността.

Трети път се отместих, аз ходя обратно и той ме блъска, до момента в който не стигна до тротоара, дори се заби колата. Чак тогава се изместих в профил. Отидох от другата страна, не от неговата страна. Вчера видях, че писал, че с чанта съм удряла колата му. Аз си държах портмонето, с което трябваше да се разплатя с таксито. Никаква чанта не съм носила”, споделя тя.

След случката дамата е отведена в болница от сина си.

Към този миг не е формирано досъдебно произвеждане, а инспекция на случая. Разпитан е и самият господин Язов, както и очевидците.

Самият Костадина Язов декларира, че изказванията са погрешни.

„ Казвам, че изказванията, които бяха изказани не са верни”, акцентира той.

Той отхвърли да разяснява детайлности по случая, потвърждавайки, че законът не му разрешава да разяснява.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР