73-годишен мъж, който цял живот е фен на въздухоплаването, изпълни

...
73-годишен мъж, който цял живот е фен на въздухоплаването, изпълни
Коментари Харесай

Американец похарчи над $200 000, за да живее в самолета на милиардер СНИМКИ

73-годишен мъж, който цялостен живот е почитател на въздухоплаването, извърши своя фантазия. Той се пренесъл да живее в зарязан аероплан.

Идeята се зародила в Брус Кембъл още, когато бил дете. Той гледал новините със фамилията си и попаднал на предаване за гробищата за самолети, излезли от употреба. “Те са хиляди и просто си седят там, за какво да не мога да имам един? ”, запитал се той.

През далечната 1999 година Брус, който работи като електротехник, разкрил зарязан " Боинг " 727 в Гърция. Самолетът бил благосъстоятелност на олигарха Аристотел Онасис, който сключил и брак с някогашната първа дама на Съединени американски щати Джаки Кенеди.

Последно машината била употребена за превозване на останките на Онасис през 1975 година. Брус платил 100 000 $ за самолета, както и още 120 000 $, с цел да бъде пренесен от Гърция до щата Орегон, където живее.

Там доста от частите на машината били отстранени. Например, моторите, тъй че през днешния ден машината не може да лети.

След това Брус похарчил още 15 000 $, с цел да реновира пространството. Това му лишило цели две години. После щастливият мъж се нанесъл в новото си жилище.

В спалнята му има голям диван, който служи за легло, а комфорта добавя електрическо одеало, благодарение на което мъжът се топли през зимните нощи. Брус е добавил и вътрешен душ,  две тоалетни и даже пералня машина.

Мъжът споделя, че не е отделил доста място за кухня, тъй като не е необикновен кулинар.  В кухненското пространство има едвам ледник, тостер и микровълнова.

Подобен дом крие и някои неудобства. Брус има проблеми с радио сигналите, които не са чисти поради материалите, от които е построен домът му. Оказва се, че животът в аероплан е много на ниска цена. Мъжът заплаща едвам по 220 $ месечно за налози за земята, както и още 100 $ за електричество.

Мъжът не живее целогодишно в необичайния си дом. Брус прекарва половин година в самолета, а през останалото време живее при половинката си в Япония. Неговата жена обаче не припознава този метод на живот.

е



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР