72% от потребителите на интернет следят новинарския поток всеки ден.

...
72% от потребителите на интернет следят новинарския поток всеки ден.
Коментари Харесай

72% от интернет потребителите следят ежедневно новините

72% от потребителите на интернет наблюдават новинарския поток всеки ден. Това демонстрират резултатите от първото от редица регулярни проучвания по настоящи за обществото тематики, извършено от Нилсен Адмосфер България, в съдействие с Български Национален Панел, написа Inews. Резултатите от тези проучвания ще стават публично притежание под  шапката на особено основаната за задачата поредност NIELSEN mini. 

``
реклама

Първата определена тематика е обвързвана с интереса на българите към новините и доверието към най-популярните в страната медии.

Телевизията резервира водещата си роля в света на новинарските медии.

Анкетата, извършена измежду интернет консуматори от панела, разкрива, че малкия екран и в днешно време продължава да бъде водещият източник на вести. Това се отнася в най-голяма степен за хората над 55 години. Традиционни медии като радиото и печатните издания (всекидневниците) са надалеч по-малко употребявани като източник на информация (съответно - 24% и 6%).

Наред с това, малкия екран е и най-надеждният източник на вести за множеството респонденти – 64%. Следват новинарските уеб сайтове с 31 на 100 и обществените медии – с 26%.

Сред топ 3 на източниците на вести малкия екран още веднъж се подрежда преди всичко със 74%. Второто по този индикатор обаче е за обществените медии (59%), а на новинарските уеб сайтове са на трето с 46 на 100.

Отделно по-голямата част от интернет потребителите у нас се интересуват най-вече от вести, засягащи протичащото се в България. Вътрешната информация е най-активно следена от 52 на 100 от участниците в анкетата.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР