72-годишният създател на езика за програмиране С++ посъветва да не

...
72-годишният създател на езика за програмиране С++ посъветва да не
Коментари Харесай

72-годишният създател на С++ сподели главния съвет за цял живот

72-годишният основател на езика за програмиране С++ посъветва да не вършим единствено една работа през целия си живот. Бьорн Страуструп неотдавна показа скъпи житейски препоръки в изявление за Honeypot.io.

Страуструп, чийто език за програмиране С++ е пуснат за първи път през 1985 година, акцентира, че е значимо да се заобикаля свръхспециализацията и да продължаваме да оставаме отворени за измененията.

Страуструп акцентира значимостта на общуването, призовавайки софтуерните запалянковци да поддържат връзка с потребителите, да ги слушат и дейно да им донасят своите хрумвания. Той акцентира, че с цел да реализираме триумф е належащо освен да програмираме, само че и да разбираме културата и да умеем да показваме концепциите си.

Съветите на Страуструп отразяват личния му опит, когато той по простъпка става програмист, като погрешно изтълкува името на курса по време на следването си. Той акцентира, че необятното обучение и многостранните умения са значимо изискване за различаване и потребление на опциите.

В същото време той с комизъм...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР