72-годишна жена едва не уби съседа си по легло в

...
72-годишна жена едва не уби съседа си по легло в
Коментари Харесай

Зла баба изключи кислородния апарат на пациент, шумял ѝ

72-годишна жена едвам не умъртви съседа си по легло в реанимацията на болница в Манхайм. Възрастната жена е в ареста, тъй като изключила кислородния уред на 79-годишен мъж, с цел да може да спи.

Възрастният мъж бил подвластен от механичното зареждане с О2, оповестяват от полицията в града. Въпреки това във вторник против сряда през нощта обвинената на два пъти изключвала устройството, защото шумът я дразнел.

След първото прекъсване на кислорода личният състав на болница реагирал незабавно. Медицинската сестра на промяна направила забележка на пациентката, като подчертала, че сходно държание от нейна страна може да заплаши живота на нейният комшия по легло, съобщи bTV.

Въпреки това, час по-късно, тя още веднъж изключила апарата. Това довело да незабавно реанимиране на 79-годишния мъж. Животът му сега е вън от заплаха, само че продължава да е на апаратно дишане в реанимацията на болничното заведение.

Злата баба е обвинен в опит за непредумишлено ликвидиране. Днес тя е преместена в ареста и изправена пред магистратите. Жената евентуално ще бъде настанена в изправителен дом, оповестяват от прокуратурата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР