72-годишна жена е била нападната и пребита в столичния квартал

...
72-годишна жена е била нападната и пребита в столичния квартал
Коментари Харесай

Деца пребиха зверски жена посред бял ден в столичен квартал

72-годишна жена е била нападната и пребита в столичния квартал " Овча купел ". Инцидентът станал в четвъртък измежду бял ден. Целта на нападението е била обир, оповестява Нова ТВ.

Възрастната жена е била съборена на земята и е ритана по тялото и главата. Потърпевшата изиска да остане анонимна, тъй като се опасява за живота си.

Тя обаче описа в ефира на „ Здравей, България”, че е била нападната до момента в който се прибирала към у дома.

По думите ѝ нападателите ѝ са били малолетни деца. Тя е видяла единствено двама от тях. Записи от камери обаче посочили, че е имало и трети нападател.

Те настигнали дамата в тил и почнали да ѝ нанасят удари по главата и тялото. В същото време дърпали чантата ѝ и викали: „ Дай, чантата! Дай, чантата! “. Момчетата траяли да дърпат чантата ѝ, само че не съумели да я лишават и избягали.

От материала, излъчен в малкия екран, се оповестява за още един сходен опит за обир, осъществен по подобен метод по отношение на друга потърпевша жена, ден по-рано - на 16.12.2020 година, в същия столичен квартал.

В тази връзка прокурор при Софийска районна прокуратура образува досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 198, алинея 1, вр. член 18, алинея 1 от Наказателен кодекс (опит за грабеж). Разследването е предоставено на 06 РУ-СДВР.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР