72-годишна едва не уби съседа си по легло в реанимацията

...
72-годишна едва не уби съседа си по легло в реанимацията
Коментари Харесай

Пациентка в реанимация изключи кислорода на съседа си по легло, не можела да се наспи

72-годишна едвам не умъртви съседа си по легло в реанимацията на болница в Манхайм. Възрастната жена е в ареста, тъй като е изключила кислородния уред на 79-годишен мъж, с цел да може да спи.
Възрастният мъж бил зависил от механичното зареждане с О2, оповестяват от полицията в града. Въпреки това във вторник против сряда през нощта обвинената на два пъти изключвала устройството, защото шумът я дразнел.
След първото прекъсване на кислорода личният състав на болница реагирал незабавно. Медицинската сестра на промяна направила забележка на пациентката, като подчертала, че сходно държание от нейна страна може да заплаши живота на нейният комшия по легло. 
Въпреки това, час по-късно, тя още веднъж изключила апарата. Това довело да незабавно реанимиране на 79-годишния мъж. Животът му сега е вън от заплаха, само че продължава да е на апаратно дишане в реанимацията на болничното заведение.
Възрастната пациентка е обвинен в опит за непредумишлено ликвидиране. Днес тя е преместена в ареста и изправена пред магистратите. Тя евентуално ще бъде настанена в изправителен дом, оповестяват от прокуратурата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР